Recent Nieuws
Trainen na 17:00 uur
Bericht van: Bestuur, op 30 november 2021.
Helaas geven de nieuwe maatregelen (vanaf zondag 28-11) weinig ruimte om nog samen actief te zijn, maar we kijken graag naar wat nog wl kan. In dit bericht een korte opsomming.

Zwemmen
Alle sportaccommodaties waaronder zwembaden moeten na 17.00 uur dicht zijn. Hierdoor zullen de TVB zwemtrainingen dus helaas moeten vervallen. Optisport heeft aangegeven nog te willen gaan kijken naar andere mogelijkheden. Echter gezien de beperkte mogelijkheden en de grote vraag, en het feit dat de beschikbare uren vaak onder werktijd zullen zijn zal het waarschijnlijk niet mogelijk worden een alternatief aan te bieden. Wel kan er gedurende de reguliere openingstijden van het zwembad op eigen gelegenheid worden gezwommen. Onder andere de Warande heeft hier extra mogelijkheden voor gecreerd. Om deze periode zonder zwemtrainingen door te komen kan dit een prima alternatief zijn dus check hiervoor de website van je favoriete zwemaccommodatie.

Hardlopen
Op maandag mogen we geen gebruik maken van de wielerbaan voor de looptraining. Het is wel mogelijk om in groepjes van 4 personen + trainer op de openbare weg te blijven lopen. Daarom zijn we blij te melden dat we voldoende trainers/leden hebben gevonden die een groepje onder hun hoede willen nemen voor het afwerken van een training. Hierdoor kunnen de trainingen op maandag en woensdag avond doorgaan. We willen ons strikt houden aan de nieuwe regels daarom zullen de groepjes ieder hun eigen weg gaan en zal er geen gezamenlijke warming up / loopscholing zijn. En van de trainers zal voor aanvang van de training een verdeling van de groepjes maken op basis van tempo zodat iedereen in een groepje van zijn/haar eigen niveau wordt ingedeeld.

Op maandag blijven we verzamelen bij de poort van de wielerbaan. Hier kan geen gebruik worden gemaakt van de kleedkamers. Voor de woensdagavond blijft dit de parkeerplaats tussen Sprint en de hockey club.

Helaas moeten we met dit bericht slecht nieuws brengen maar zijn we blij dat we toch nog wat trainingsmogelijkheden aan kunnen blijven bieden. Zodra er nieuws te melden valt dan horen jullie dat van ons. In de tussentijd blijf vooral gezond en graag tot ziens bij n van de looptrainingen.
Uitstel Algemene Ledenvergadering (26-11)
Bericht van: TVB Bestuur, op 17 november 2021.
Het bestuur geeft er de voorkeur aan om een fysieke Algemene Ledenvergadering (ALV) zonder beperkingen te houden, zodat we er met zn allen ook meteen een gezellig samenzijn van kunnen maken.

Aangezien dat dat er voorlopig niet in zit, stellen we de op 26 november geplande ALV uit tot een nader te bepalen datum vr 31 januari aanstaande.

Als de overheidsmaatregelen niet toelaten om voor die datum zonder beperkingen bij elkaar te komen, dan zullen we overgaan tot een digitale ALV in februari.
Trainen met QR-code
Bericht van: TVB Bestuur, op 7 november 2021.
Afgelopen week zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd in de strijd tegen het Corona virus. Deze maatregelen raken ook onze trainingen. Het goede nieuws is dat we gewoon mogen blijven trainen maar wel met wat aangepaste regels. Het heeft even geduurd voordat exact duidelijk was wat de regels voor ons inhouden. Inmiddels is dit het geval en lichten we de regels in deze mail kort per training toe.

Maandagavond: h ardlopen wielerbaan

Er zijn geen restricties tijdens de training in de open lucht. Deze gaat dus gewoon in de huidige vorm door. Voor betreden van het clubhuis bij de wielerbaan is wel een QR-code nodig. Wij willen jullie verzoeken zo min mogelijk gebruik te maken van de kleedruimtes op deze locatie. Hiermee voorkomen we dat er toezicht gehouden moet worden op het scannen van de QR-codes. Het wegleggen van spullen is geen probleem.

Dinsdag en donderdag: zwemmen

Voor het betreden van het zwembad is het hebben van een QR-code een verplichting. Het scannen van de QR-code is de verantwoordelijkheid van de vereniging zelf. Er zal daarom een vrijwilliger van de TVB bij de ingang van de deur naar de kleedkamers staan voor de training om QR-codes te scannen. Helaas kan je zonder geldige QR-code geen gebruik maken van de training. Het bestuur zal zorgen voor een schema van vrijwilligers die gaan scannen. Vele handen maken licht werk dus ben je bereid deze taak ook af en toe op je te willen nemen, reageer dan op deze mail! Mondkapjes zijn, omdat er op QR-codes wordt gecontroleerd, niet verplicht.

Woensdag: hardlopen vanaf Sprint

Op woensdag verzamelen we op het begin van de parkeerplaats tussen Sprint en de hockeyvelden. Omdat we in de buitenlucht verzamelen is het niet nodig QR-codes te scannen of andere maatregelen te nemen. Wil je gebruik maken van de kleedkamers bij Sprint dan kan dit wel maar heb je wel een QR-code nodig. Het scannen van QR-codes op het terrein van Sprint wordt verzorgd door vrijwilligers van Sprint.

Vrijgesteld van QR-codes

De jeugd tot en met 17 jaar is vrijgesteld van tonen van QR-codes. Het is dus voor de jeugd niet nodig een QR-code te laten zien voor aanvang van de training op zowel maandag als woensdag. Daarnaast zijn trainers ook vrijgesteld van het tonen van een QR-code in alle gevallen.

Buiten het trainingsmoment zelf is het dringende advies om 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren. Laten we met zijn allen proberen dit ook zoveel mogelijk na te leven zodat we de kans op besmettingen zo klein mogelijk maken. Daarnaast zal het scannen van de QR-codes bij binnenkomst mogelijk wat vertraging opleveren en zal het even wennen zijn voor iedereen. Wij hopen op ieders begrip en kom wat vroeger naar de zwemtraining zodat we op tijd kunnen starten.

Mochten er nog vragen zijn neem gerust contact op met iemand van het bestuur.

Graag tot ziens op n van onze trainingen!
Looptrainingen op maandagavond
Bericht van: Jacco van Gils, op 28 oktober 2021.
Met ingang van maandag 1 november wordt er op de maandagavond weer een looptraining verzorgd, dit in de plaats van de fiets-/koppeltraining.
De looptrainingen worden in principe tot en met februari verzorgd. Daarna wordt, afhankelijk van het weer, bezien wanneer weer wordt gestart met de fiets-/koppeltrainingen.
De looptrainingen worden verzorgd door Toin van de Broeck en/of Jacco van Gils. Het tijdstip en locatie blijven hetzelfde, 19:00 uur op het wielerparcours.

Tevens zullen we vanaf woensdag, 3 november, weer in het verenigingsgebouw (hal) van AV Sprint verzamelen.
Onze sponsoren
 
Home | De Vereniging | Contact | Trainingen | Jeugd | Kalender | Uitslagen | Fotoalbums
TVB Cup | Gastenboek | Onze sponsoren | Downloads | Links