+++ voorlopig geen trainingen i.v.m. het Coronavirus +++ 19 april zwemloop Breda +++
Recent Nieuws
Update trainingen i.r.t. Coronavirus
Bericht van: TVB Bestuur, op 15 maart 2020.
Het TVB bestuur heeft besloten haar standpunt omtrent de trainingen en het corona virus bij te stellen.

Dit betekent het volgende:
Vanaf maandag 16 maart worden alle trainingen van de TVB geschrapt. Dit geldt tot nader order. De ontwikkelingen worden nauwlettend in de gaten gehouden.

Het bestuur realiseert zich dat dit een verregaande maatregel is maar ziet zich, gezien de ontwikkelingen van afgelopen dagen, genoodzaakt geen enkel risico te nemen. De TVB neemt daarmee als sportvereniging haar verantwoordelijkheid.

Het TVB bestuur hoopt op begrip van haar leden.

Bij vragen en/of opmerkingen kan contact worden opgenomen met de voorzitter.
Trainingsnieuws
Bericht van: Jacco van Gils, op 12 maart 2020.

Zwembad de Warande sluit vanaf vrijdag 13 maart voorlopig zijn deuren. Dit betekent dat de zaterdagtrainingen voorlopig niet doorgaan.


Trainingen en Coronavirus
Bericht van: TVB Bestuur, op 12 maart 2020.
Het bestuur van de TVB heeft het volgende standpunt ingenomen t.a.v. het Corona virus;

Er wordt vanuit gegaan dat alle leden zelf de verantwoordelijkheid nemen om niet te komen trainen indien zij verkoudheidsklachten, hoesten, problemen aan de luchtwegen of griepverschijnselen hebben f mensen in hun omgeving kennen die deze klachten hebben.
Het bestuur gaat er vanuit dat iedereen begrijpt dat dit ook geldt voor de aller mildste vorm van deze klachten. Dus ook als je een beetje verkouden bent kom je niet trainen!

De richtlijnen van het RIVM en het NOC*NSF geven aan om sociale contacten zo veel mogelijk te beperken.

Omdat de zwembaden geopend blijven en er tot op heden niet is aangetoond dat zwemmen extra gevolgen heeft voor het virus gaan de TVB zwemtrainingen vooralsnog gewoon door. er geldt wel een aantal voorwaarden, te weten;
1. TVB trainers zijn geheel vrij om geen training te komen geven als zij hier niet achter kunnen staan. Mochten er dus niet voldoende trainers zijn is dat voor het bestuur een reden om de training af te gelasten.
2. Iedereen met bovengenoemde klachten thuis blijft.
3. De hygine regels waar iedereen inmiddels mee bekend is (handen wassen, geen lichamelijk contact, etc.) gelden ook tijdens onze trainingen.

De berichtgeving vanuit het RIVM en/of NOC*NSF wordt nauwlettend gevolg. Zo nodig past het TVB bestuur haar standpunt aan en zal hierover dan de leden nader berichten. Houd daarom website, facebook en e-mail in de gaten.

Bij vragen kan contact worden opgenomen met de voorzitter.
Koppeltraining weer van start
Bericht van: TVB Bestuur, op 3 maart 2020.
Vanaf maandag 9 maart aanstaande maakt de looptraining weer plaats voor de koppeltraining. Je bent dan van harte welkom met je racefiets, valhelm is verplicht.
Zonder helm geen deelame aan de fiets/loop training !

De opzet van de training is anders dan het afgelopen seizoen omdat we werken met een training voor de jeugd en voor de senioren. Meer informatie vindt je in de mail die op 3 maart jl. aan leden is toegestuurd.
Onze sponsoren
 
Home | De Vereniging | Contact | Trainingen | Jeugd | Kalender | Uitslagen | Fotoalbums
TVB Cup | Gastenboek | Onze sponsoren | Downloads | Links