+++ met ingang van 12 september GEEN buitenwater zwemtrainingen +++ Vanaf 14 september weer zwemmen in De Warande +++
Recent Nieuws
Einde seizoen openwatertraining
Bericht van: TVB Bestuur, op 11 september 2019.
In overleg met de TVB-trainers is besloten om met ingang van deze week (9 tot 15 september) geen buitenwatertrainingen meer te verzorgen. Reden is onder andere de temperatuur en de vroeg invallende duisternis.

Vanaf deze week worden er zodoende alleen nog maar zwemtraining in de (binnen)zwembaden De Wisselaar en De warande verzorgd.
Zwemmen in de Warande
Bericht van: TVB Bestuur, op 10 september 2019.
Met ingang van zaterdag 14 september kan er op de zaterdagochtend weer in De Warande worden gezwommen.

Trainen kan vanaf 11:00 uur tot 12:00 uur.
10:45 uur stipt aanwezig bij de ingang.

Legitimatie met NTB licentie verplicht !!!
Kun je geen NTB licentie tonen dan laat het zwembadpersoneel je niet toe.
buitenwater zwemtrainingen
Bericht van: TVB Bestuur, op 28 augustus 2019.
Omdat er weer in zwembad De Wisselaar kan worden gezwommen wordt er m.i.v. 13 augustus alleen nog op de donderdag een TVB buitenwater zwemtraining verzorgd. Dit betekent dus dat er op de dinsdag enkel nog binnen kan worden gezwommen. De buitenwater zwemtraining gaat door de temperatuur of de invallende duisternis het niet meer toelaat. Hierover zal tijdig wordt gecommuniceerd.

LET OP: donderdag 5 september is er ook op de donderdag GEEN buitenwater zwemtraining i.v.m. de verhindering van de trainer.
buitenwater zwemtrainingen van start
Bericht van: TVB Bestuur, op 9 mei 2019.
Het triatlonseizoen komt er weer aan en dat betekent dat ook de openwater trainingen weer gaan beginnen.
Vanaf 16 mei start op donderdag de buitentraining in de Galderse Meren. De training wordt verzorgd door trainer George Kingma.

In de periode van 26 juli t/m 18 augustus is zwembad De Wisselaar gesloten in verband met de zomervakantie. Gedurende deze periode wordt er door de TVB op dinsdag en donderdag in de Galderse Meren getraind.

We verzamelen een kwartier voor de training op P 1. De training start exact om 19:00 uur.
De groep wordt afhankelijk van het niveau onderverdeeld in meerdere groepen. De buitentrainingen zijn zodoende voor alle leden toegankelijk.
Het dragen van een gekleurde badmuts is wegens veiligheid verplicht en het dragen van een dubbele badmuts wortd geadviseerd.

De TVB hanteert voor de buitenwater zwemtrainingen het TVB veiligheidsprotocol. Dit is te vinden op de downloadpagina, of ga direct naar de hand-out.
we raden je aan dit voor aanvang van de eerste training goed door te nemen !
Zwemmen in de Warande
Bericht van: TVB Bestuur, op 31 maart 2019.
De toegangsprocedure voor het zwemmen bij de Warande op de zaterdagochtend is iets veranderd. Dit komt onder andere omdat de Warande van zwemmers die individueel naar binnen gaan (laatkomers), wil weten of het echt om leden van de TVB gaat.

Vanaf heden kan er bij de ingang om de licentie van de NTB worden gevraagd. Dat kan een screenshot op de telefoon of een uitgeprinte versie zijn. De Warande heeft toegezegd dat ook als iemand een keer te laat komt, hij of zij op die manier gewoon naar binnen kan. Het blijft verder wel gewenst om gewoon centraal om 10:45 te verzamelen en gezamenlijk naar binnen te gaan.

In Juni, Juli en Augustus wordt er vanuit de TVB niet gezwommen in de Warande. 25 Mei is dus de laatste Warande zwemtraining voor de zomervakantie

Daarnaast is er een aantal afwijkende tijdstippen:
27 april 11:30-12:30
4 mei 12:00 -13:00


Veel zwemplezier, het bestuur van de TVB
Onze sponsoren
 
Home | De Vereniging | Contact | Trainingen | Jeugd | Kalender | Uitslagen | Fotoalbums
TVB Cup | Gastenboek | Onze sponsoren | Downloads | Links